Uw doelen

Uw doelen bereiken met Stroeve Beheerd Beleggen

Stroeve Lemberger introduceert een nieuw laagdrempelige beleggingsvariant, gebaseerd op haar succesvolle beleggingsbeleid; Stroeve Beheerd Beleggen. Lees meer over de fondsen SBB Groei en SBB Behoud in de Introductie en kwartaalvisie op Stroeve Beheerd Beleggen, het prospectus en de Essentiële Beleggers Informatie (EBI).

Onze werkwijze

Stroeve Lemberger combineert onberispelijke service aan haar cliënten met een state of the art beleggingsproces, zonder aan enige financiële instelling gebonden te zijn. De dienstverlening van Stroeve Lemberger laat zich samenvatten met de volgende termen:

Vast extra inkomen

U wilt er zeker van zijn dat u een voorspelbaar inkomen heeft uit uw beleggingsportefeuille. Ook als de beurzen tegenzitten. Maar hoe pakt u zoiets aan?

Wij bepalen samen met u welk bedrag elke maand wenselijk is als (aanvulling op) uw inkomen. Wij rekenen dit door voor een periode van 12 jaar, rekeninghoudend met de inflatieverwachting.

  • Het bedrag dat nodig is om in uw inkomensbehoefte te voorzien splitsen wij af van uw totale portefeuille en beleggen wij met zo weinig mogelijk risico. Dit beidt maximale zekerheid en een zorgenvrij ‘huishoudboekje’.
  • Het restant van uw vrij belegbare vermogen wordt zo belegd, dat dit tijdens die eerste 12 jaar voldoende vermogenswaardegroei oplevert. Die waardegroei wordt afgeroomd en actief gebruikt voor het veiligstellen van de volgende periode van 12 jaar.
Ergo: het eerste deel als generator van vast inkomen; het tweede deel als ‘verdiener’ van extra rendement. Ongetwijfeld zullen er ook in de toekomst periodes zijn dat de beurzen omhoog gaan, maar ook omlaag. Ons beleid is erop gericht u zekerheid te geven in tijden van grote onzekerheid.

DGA en pensioen

U wilt als DGA uw pensioen opbouwen en u besluit te gaan beleggen om samen met specialisten aan vermogensopbouw te gaan werken. Maar wat is in uw specifieke situatie de beste aanpak?

Stroeve Lemberger Vermogensbeheer biedt maatwerk op het gebied van pensioenopbouw voor de DGA.

Bij het opbouwen van uw pensioenvoorziening is uw keuze hoe en waarin u uw pensioengelden belegt allesbepalend. Want uiteindelijk bepaalt het rendement op uw beleggingen de hoogte van uw pensioen. Houdt u het geld in de zaak met het risico dat u het kwijt bent als het onverhoopt een keer echt slecht gaat met uw bedrijf? Haalt u het uit de zaak en belegt u in privé? Of heeft u het zo geregeld dat u regelmatig bedragen moet afstorten bij een verzekeraar?

  • Wij brengen voor u de voor- en nadelen van de verschillende oplossingen in kaart en stellen samen met u een op maat gesneden plan op, ook indien u voor een verzekeringsoplossing kiest.
  • Wij bieden flexibiliteit tegen concurrerende prijzen en volledige transparantie over de kosten, wat we verdienen en wat u daarvoor mag verwachten.

In ons gesprek leggen we u graag uit hoe onze unieke oplossingen werken.

Actief beleggingsadvies

Houdt u liever de regie over uw vermogen in handen, maar wilt u wel profiteren van de beleggingsexpertise van Stroeve Lemberger? Dan kunt u ons inschakelen voor beleggingsadvies op maat. ‘Beleggen’ is tenslotte onze kerncompetentie. Vernieuwende beleggingsinzichten vanuit gewortelde tradities. Zo is onze dienstverlening het best te omschrijven.

Ervaren beleggingsadviseurs helpen u optimaal in te spelen op de actualiteit van de markt. In markten die worden gekenmerkt door extreme beweeglijkheid, kortere cycli en een verschuivende regionale dynamiek, is financiële creativiteit van groot belang om goede resultaten te behalen. Creativiteit die voortkomt uit een grote passie voor het beleggingsvak, in combinatie met een diepe en brede kennis van financiële markten. Met oplossingen die zijn toegespitst op uw persoonlijke financiële wensen. Maatwerk tot de standaard verheffen, zo zien wij dat bij Stroeve Lemberger.

Beschermd beleggen

Beleggen is verantwoord omgaan met kansen en risico’s. Veel beleggers willen graag profiteren van de kansen die de aandelenmarkt hen biedt, maar zijn huiverig voor de potentiële koersverliezen die natuurlijk ook optreden. Voor die beleggers hebben wij een portefeuille van garantieproducten gecreëerd. Deze portefeuille is een krachtige combinatie van vermogensbescherming en rendementspotentie.

Garantieproducten geven bescherming bij neerwaartse koersbewegingen, maar de belegger profiteert wel van marktstijgingen. Er zijn garantieproducten uitgegeven in alle soorten en maten. Het is ons vak om deze te begrijpen en hoe ze het best kunnen worden ingepast in een beleggingsportefeuille. Wij leggen u graag uit hoe onze Beschermd Beheer portefeuille werkt en hoe deze aansluit bij uw persoonlijke financiële doelstellingen.
Naamloos document

Disney+ werft minder abonnees dan verwacht

Moeten Techbedrijven opgesplitst worden?

Beurstalk: Valse noot voor Universal

BNR Beleggerspanel over SPAC’s

Slecht beursdebuut van Robinhood

Is de spac een blijvertje?

BNR Beleggerspanel 10 november

Amerikaanse verkiezingen

De ene ETF is de andere niet

American Water Works (AWK)

Waar zit het houvast?

Doen wat nodig is…

Big data en Artificial Intelligence

Themabijeenkomst ‘Water’

Trump haalt Powell’s verzekering onderuit

Hulp nodig of vragen?

of bel ons +31 (0)294 492 592