Cliënt worden

Focus op dat wat belangrijk is

Kiest u voor Stroeve Lemberger, dan kiest u voor focus op dat wat belangrijk is. Onze adviseurs richten zich op het optimaliseren van uw beleggingsportefeuille. Goed en degelijk vermogensbeheer- en advies.

Focus op dat wat belangrijk is.

Kiest u voor Stroeve Lemberger, dan kiest u voor focus op dat wat belangrijk is. Onze adviseurs richten zich op het optimaliseren van uw beleggingsportefeuille. Goed en degelijk vermogensbeheer- en advies.

Onafhankelijk

Wij zijn een bankonafhankelijke vermogensbeheerder, zonder eigen beleggingsproducten. In de beleggingskeuzes die wij voor u maken, laten wij ons alleen leiden door de beste verhouding tussen risico en verwacht rendement.

Als professionele beleggers focussen wij ons op vermogensbeheer en -advies voor onze cliënten. Onze vermogensbeheerders en beleggingsadviseurs richten zich in hun dagelijkse werkzaamheden op het optimaliseren van uw beleggingsportefeuille.

Transparant in kosten

Weet waarvoor u betaalt. U betaalt een vergoeding op basis van het percentage van het bij ons ondergebrachte vermogen aangevuld met de transactiekosten die wij bij de depotbank (in het algemeen de bank die bevoegd is de effecten in bewaring te nemen) hebben uit onderhandeld. Er zijn geen verborgen kosten.

Onze kostenstructuur uitgelegd.

Innovatief

In onze zoektocht naar de beste innovatieve beleggingsoplossingen kunnen wij putten uit het beleggingsonderzoek van de beste beleggingsanalisten van de markt.

5 sterren beoordeling Finner.nl

Ervaring

Onze adviseurs en vermogensbeheerders zijn zeer ervaren. Zij begrijpen de dynamiek van de markt, herkennen thema’s en trends en handelen daarnaar.

De cliënt staat voorop

Onze inspanningen zijn gericht op het optimaliseren van onze dienstverlening aan cliënten. Onze relaties geven ons een 8,6.

Naamloos document

Disney+ werft minder abonnees dan verwacht

Moeten Techbedrijven opgesplitst worden?

Beurstalk: Valse noot voor Universal

BNR Beleggerspanel over SPAC’s

Slecht beursdebuut van Robinhood

Is de spac een blijvertje?

BNR Beleggerspanel 10 november

Amerikaanse verkiezingen

De ene ETF is de andere niet

American Water Works (AWK)

Waar zit het houvast?

Doen wat nodig is…

Big data en Artificial Intelligence

Themabijeenkomst ‘Water’

Trump haalt Powell’s verzekering onderuit

Hulp nodig of vragen?

of bel ons +31 (0)294 492 592