Adviseurs

Onze betrokken adviseurs staan voor u klaar

De onafhankelijke adviseurs van Stroeve Lemberger bieden u tailormade financiële oplossingen voor uw vermogensbeheer. Hierbij houden wij uitgebreid rekening met uw doelen en wensen, opdat wij u het best passende advies kunnen geven. Op een open en eerlijke manier. Die karaktereigenschappen zitten al 200 jaar in het DNA van ons familiebedrijf.

Stroeve Lemberger Verbonden Agent

Stroeve Lemberger VA2 B.V. is een beleggingsadviseur en relatiemanager. De Verbonden Agent (SLVA) is een zelfstandige onderneming die opereert onder de merknaam Stroeve Lemberger, met eigen werknemers op de loonlijst en een eigen winst- en verliesrekening. SLVA verricht primair beleggingsadviesdiensten aan particuliere cliënten en brengt vermogensbeheercliënten exclusief aan bij Stroeve Lemberger. De entiteit maakt gebruik van de beleggingsresearch, beleggingsoplossingen, compliance, risk management, administratie en systemen van Stroeve Lemberger.

Charles de Loë
Charles de LoëVermogensbeheer

Na een opleiding tot advocaat verkoos Charles de Loe het Private Banking vak en werkte hij onder andere als portefeuille manager bij MeesPierson en Theodoor Gilissen Bankiers. Als Verbonden Agent bij Stroeve Lemberger adviseert Charles naast een groot aantal particuliere relaties een aantal stichtingen en verenigingen alsook pensioenvennootschappen.

“Ik sta voor een zorgvuldige en degelijke aanpak met veel nadruk op transparantie, eenvoud en kostenbewustheid. Een goed rendement tegen een acceptabel risico is waar het uiteindelijk om draait.”

Naamloos document

Disney+ werft minder abonnees dan verwacht

Moeten Techbedrijven opgesplitst worden?

Beurstalk: Valse noot voor Universal

BNR Beleggerspanel over SPAC’s

Slecht beursdebuut van Robinhood

Is de spac een blijvertje?

BNR Beleggerspanel 10 november

Amerikaanse verkiezingen

De ene ETF is de andere niet

American Water Works (AWK)

Waar zit het houvast?

Doen wat nodig is…

Big data en Artificial Intelligence

Themabijeenkomst ‘Water’

Trump haalt Powell’s verzekering onderuit

Hulp nodig of vragen?

of bel ons +31 (0)294 492 592