Adviseurs

Onze betrokken adviseurs staan voor u klaar

De onafhankelijke adviseurs van Stroeve Lemberger bieden u tailormade financiële oplossingen voor uw vermogensbeheer. Hierbij houden wij uitgebreid rekening met uw doelen en wensen, opdat wij u het best passende advies kunnen geven. Op een open en eerlijke manier. Die karaktereigenschappen zitten al 200 jaar in het DNA van ons familiebedrijf.

Directie

Jan Coen Balt
Jan Coen BaltVoorzitter Directie

Jan Coen Balt maakt sinds begin 2012 deel uit van de directie van Stroeve Lemberger. Jan Coen studeerde bedrijfseconomie in Groningen en finance and investments aan de University of Exeter in het Verenigd Koninkrijk. Hij begon zijn carrière als beleggingsanalist bij Effectenbank Stroeve. Vervolgens vervulde hij de afgelopen jaren diverse managementposities bij AEGON, MeesPierson en Theodoor Gilissen Bankiers.

“Als u op zoek bent naar de menselijke maat in beleggingsadvies en vermogensbeheer dan zal die zoektocht eindigen bij een onafhankelijke vermogensbeheerder in het algemeen en Stroeve Lemberger in het bijzonder.”

David van der Zande
David van der ZandeDirecteur

David van der Zande is sinds 1 augustus 2020 in dienst bij Stroeve Lemberger. Na zijn studie Bedrijfseconomie aan de Rijksuniversiteit Groningen begon David zijn carrière in 1998 als beleggingsanalist bij Effectenbank Stroeve. Bij Effectenbank Stroeve en Theodoor Gilissen Bankiers heeft hij achtereenvolgens het research team, het vermogensbeheer team en het stichtingen & verenigingen team aangestuurd. In 2012 maakte David de overstap naar vermogensbeheerder ACTIAM (het toenmalige SNS Asset Management) waar hij 8 jaar verschillende institutionele relaties heeft bediend. Bij Stroeve Lemberger is David verantwoordelijk voor de dienstverlening aan stichtingen en verenigingen.

In 2000 heeft David de postdoctorale VBA-opleiding afgerond. David is getrouwd, heeft twee kinderen en houdt van sporten, muziek en lekker eten.

“In mijn werk wil ik graag opereren op het snijvlak van beleggingsinhoud en klantspecifieke vraagstukken. Stroeve Lemberger biedt een omgeving waarin het mogelijk is om vanuit een volstrekt onafhankelijke positie, samen met mijn collega’s stichtingen en verenigingen te adviseren én te ondersteunen, waarbij de lange termijn doelstellingen van de klant altijd voorop staan.”

Naamloos document

Disney+ werft minder abonnees dan verwacht

Moeten Techbedrijven opgesplitst worden?

Beurstalk: Valse noot voor Universal

BNR Beleggerspanel over SPAC’s

Slecht beursdebuut van Robinhood

Is de spac een blijvertje?

BNR Beleggerspanel 10 november

Amerikaanse verkiezingen

De ene ETF is de andere niet

American Water Works (AWK)

Waar zit het houvast?

Doen wat nodig is…

Big data en Artificial Intelligence

Themabijeenkomst ‘Water’

Trump haalt Powell’s verzekering onderuit

Hulp nodig of vragen?

of bel ons +31 (0)294 492 592