media

Nieuwe podcast voor beleggers: AEX Factor

  • Paul Laseur presenteert AEX Factor
5 februari 2021
Door: Redactie

Op 5 februari startte op BNR Nieuwsradio een nieuw, ook als podcast te beluisteren, programma: AEX Factor. In deze eerste aflevering bespreekt presentator Paul Laseur met Wim Zwanenburg en ‘Fire for women’-oprichter Puck Landewé onderwerpen uit de financiële wereld zoals de resultaten van Bigtech-bedrijven, de Corona-crisis, en FIRE: financiële onafhankelijkheid en vroeg met pensioen.

AEX Factor

Op je 40ste met pensioen? Gewoon doen!
Tientallen jaren eerder met pensioen en alleen doen wat je écht gelukkig maakt, het klinkt te mooi om waar te zijn. Toch zijn steeds meer mensen hard op weg om FIRE te worden, oftewel Financial Independence and Retire Early. Verder: 2020 was het jaar van uitersten: bij ‘big tech’ rinkelt de kassa. Zij cashen nu de wereld aan de cloud gaat. Tegelijkertijd kwam ‘big oil’ met dramatische cijfers.

In deze aflevering van AEX Factor duikt Paul Laseur we dieper in de financiële wereld met Wim Zwanenburg van Stroeve Lemberger en Fire for women-oprichter Puck Landewé.

Beluister de podcast:

Resultaatberichten van Bigtech-fondsen

In deze aflevering besprak Wim Zwanenburg een aantal techfondsen waarvan zojuist of zeer binnenkort de kwartaal- en/of jaarcijfers gepresenteerd worden: Apple, Facebook, Microsoft, Twitter en andere tech- en social media bedrijven. Zie de recente berichtgeving van Wim hierover in de rubrieken Nieuw en Media:

2021-02-11T15:09:37+00:00